Dakreparatie

Coating

Dakcoating

Impregneren

Impregneren

Reparaties

Dakreparaties

Nok repapraties

Daknok reparaties

Dakreparatie

Dakreparaties bespaart u een hoop ongemak.

We leven allemaal met een dak boven ons hoofd. Wanneer er een probleem is aan uw dak en u doet er niets aan, zal de schade propageren en zullen de kosten oplopen. Neem daarom Gebr. Keizer dakcoatingoost onder de arm om uw dakreparaties te verzorgen.

Oorzaken van dakschade met als oplossing een dakreparatie

Door stormschade of afgewaaide boomtakken kunnen pannen verschuiven of afbreken. Een dakreparatie is onontkomelijk in dit geval. Er is ook gevaar voor je dak dat niet meteen merkbaar is. Grote temperatuursverschillen zorgen namelijk voor het uitzetten en krimpen van de dakpannen, deze kunnen scheuren en breuken veroorzaken, waardoor lekkages ontstaan.

Door een grondige en regelmatige controle kan je problemen in een vroeg stadium opsporen. Best zo snel mogelijk je dak laten repareren bij schade is dus de oplossing. Het ene dak is het andere niet en het is dus aan te raden goed op de hoogte te zijn van je dak en van de levensduur ervan.

Elke dakreparatie is een studie op zich

Indien u denkt een probleem aan uw dak te hebben en het u nog geen last bezorgt, is het slecht te denken dat dit zo zal blijven. Een snelle dakreparatie kan u dus veel ellende en geld besparen.

Er zijn verschillende soorten dakreparaties die kunnen uitgevoerd worden aan een dak. Het dak kan volledig heraangelegd worden. Een minder dramatisch voorbeeld zijn dakpannen die weggevlogen zijn. Het wordt aangeraden meteen nieuwe dakpannen te plaatsen door een gespecialiseerde dakdekker. Een dakreparatie kan ook gewoon het vervangen zijn van een oud onderdeel vb: oude isolatie. Ontmossing is in vele gevallen nodig. Mos tast namelijk uw dak aan en dient dus verwijderd te worden. In geval van een lekkage of gevaar op lekkage kan een soort coating aangebracht worden die een bescherming biedt en de poriƫn vult waardoor de lekkage stopt.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via ons contact formulier of bellen naar 0314-346197.
Om goed advies te kunnen geven, komt Gebr. Keizer dakcoatingoost graag bij u langs, uiteraard geheel vrijblijvend.

Milieuvriendelijk dakcoating

Onze bus

Milieuvriendelijk dakcoating:

Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve en milieuvriendelijke producten.
En daarom zijn onze producten DIN EN ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en DIN EN ISO 14001 (Milieumanagement) gecertificeerd.

Milieuvriendelijk dakcoating