Schoorsteenreparatie

Coating

Dakcoating

Impregneren

Impregneren

Reparaties

Dakreparaties

Nok repapraties

Daknok reparaties

 

Schoorsteenreparatie

Voordat u uw eigen haard of gaskachel kan laten branden, is het soms nodig om een schoorsteenreparatie te laten uitvoeren. Het is namelijk zeer belangrijk dat er geen schoorsteenbrand kan ontstaan of dat er door hevige rookontwikkeling koolmonoxide in uw huis komt. Koolmonoxide is kleurloos en reukloos en is daarom extra gevaarlijk. Bij Gebr. Keizer dakcoatingoost kunnen we een schoorsteenreparatie snel en vakkundig uitvoeren. Al meer dan 25 jaar zijn wij hét betrouwbare adres voor schoorsteenreparatie.

Bij Gebr. Keizer dakcoatingoost is de werkwijze heerlijk transparant: wij inspecteren uw schoorsteen gratis, daarna geven wij u een duidelijke offerte over de eventuele schoorsteenreparatie. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.
Als u een ouder huis hebt, zullen wij de schoorsteenreparatie altijd op zo'n manier uitvoeren, dat het authentieke karakter van uw huis behouden blijft.

Natuurlijk is een schoorsteenreparatie afhankelijk van de staat van de schoorsteen. Een schoorsteenreparatie hoeft echter niet heel veel te kosten, vaak kan er worden volstaan met het opnieuw voegen van de schoorsteen en de formatie van een nieuwe schoorsteenkop. Na de schoorsteenreparatie wordt de schoorsteen behandeld met een waterafstotend impregneermiddel, zodat er geen vocht door de stenen meer kan worden opgenomen. U kunt er van op aan, dat wij alles in overleg met u doen, zodat u volledig op de hoogte bent van de werkzaamheden die de schoorsteenreparatie bevatten.

Een schoorsteenreparatie uitgevoerd door Gebr. Keizer dakcoatingoost is altijd voortreffelijk. Onze vakmensen hebben reeds jarenlang ervaring in schoorsteenreparatie maar ook -restauratie.
Ons bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in schoorsteenreparatie; we zijn ook bedreven in schoorsteen-onderhoud.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via ons contact formulier of bellen naar 0314-346197.
Om goed advies te kunnen geven, komt Gebr. Keizer dakcoatingoost graag bij u langs, uiteraard geheel vrijblijvend.

Milieuvriendelijk dakcoating

Onze bus

Milieuvriendelijk dakcoating:

Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve en milieuvriendelijke producten.
En daarom zijn onze producten DIN EN ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en DIN EN ISO 14001 (Milieumanagement) gecertificeerd.

Milieuvriendelijk dakcoating