Vieze dak

Coating

Dakcoating

Impregneren

Impregneren

Reparaties

Dakreparaties

Nok repapraties

Daknok reparaties

Vieze of schone dak

Dakreiniging zorgt voor een mooier dak na het schoonmaken.
Met coaten/ impregneren wordt het nog beter maar de prijzen daarvan zijn hoger.

Dakreiniging

Een mooi schoongemaakt dak is mooier en voorkomt waterindringing.
Water stroomt namelijk sneller van het dak af waardoor het niet onder het dakbeschot kan komen en sneller droogt na een regenbui.

Uitstraling van je huis

Het schoonmaken van je woning behoort tot de regelmatig terugkerende huishoudelijke werkzaamheden. Je houdt van een frisse geur en een schone uitstraling. Daarom maak je ook met enige regelmaat de kozijnen aan de buitenkant schoon en hou je de gevel in het oog. Net zoals een goed verzorgde gevel is ook het dak van groot belang. Het periodiek laten reinigen van het dak verhoogt de waarde van je woning en kan veel onnodige reparatiekosten voorkomen.
Schoonmaken

Dag in dag uit is het dak van je woning onderhavig aan de verschillende weersinvloeden. Vuil stapelt zich ongemerkt op en de eens zo mooie dakpannen krijgen een vieze laag. Als je er niets aan doet dan tast de laag de dakpannen aan en raken dakgoten verstopt. Voor je het weet wordt je geconfronteerd met poreuze dakpannen en een behoorlijke kostenpost.

Laat daarom het dak van je woning met enige regelmaat schoonmaken door professionals. Het schoonmaken van daken of ontmossen gebeurt vrijwel altijd met stoom en water dat met hoge druk tegen de pannen wordt gespoten.
Voor meerdere soorten dakbedekkingen

Het ideale hiervan is dat de methode toegepast kan worden bij zowel daken die bedekt zijn met dakpannen, golfplaten, shingles als leien. Als je er voor kiest om het dak schoon te laten maken dan zullen de dakreinigers ook gelijk het dak op eventuele gebreken controleren en daar waar nodig aanbevelingen doen voor reparaties.

Milieuvriendelijk dakcoating

Onze bus

Milieuvriendelijk dakcoating:

Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve en milieuvriendelijke producten.
En daarom zijn onze producten DIN EN ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en DIN EN ISO 14001 (Milieumanagement) gecertificeerd.

Milieuvriendelijk dakcoating